Süregelen Kalite ve Hep Yenilikçi
Süregelen Kalite ve Hep Yenilikçi
Sepetim 0,00 TL

E-Bülten Aydınlatma Metni

E-Bülten Üyelik Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin

Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket Bilenay Kimya Tekstil ve Pazarlama San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İnternet sitemizde yer alan e-bülten üyelik formu aracılığıyla paylaştığınız e-posta adresi kişisel veriniz, talebiniz doğrultusunda size şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin bilgilendirici e-bülten gönderilmesi amacıyla ve e-posta adresinizin e-bülten alıcıları listesine eklenmesi suretiyle, tamamen ya da kısmen otomatik olan yollarla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler, sizlere ticari elektronik ileti gönderilebilmesi amacıyla açık rızanıza dayanarak işlenmektedir. Söz konusu kişisel veriler, ileride çıkabilecek hukuki uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılabilmesi amacıyla hizmet aldığımız hukuk bürosu ve yetkili kamu kurum kuruluşlarına aktarılabilecektir.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Fevziçakmak Mah. 10446. Sk. No:29-31 42050 Karatay / Konya  adresine yazılı olarak gönderebilir veya info@bilenay.com.tr adresine iletebilirsiniz.

AVANTAJLI KARGO ÜCRETLERİ

  •   5   - 25 TL  : 29,90 TL
  •  25  - 100 TL: 14,90 TL
  • 100 - 150 TL:   9,90 TL

 

 

YENİ VE İNDİRİMLİ ÜRÜNLERDEN HABERDAR OLUN !
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Kabul Et